Begin vandaag nog

Ontsluit New Commerce Experience van Microsoft

Ontdek de operationele en financiële voordelen

Migreer naar NCE New Commerce Experience) van Microsoft met Ingram Micro Cloud en ontgrendel nieuwe verkoopmogelijkheden en verbeter de efficiëntie.

Begin nu

Stel medewerkers in staat om groei te stimuleren

Stimuleer productieve samenwerking met Microsoft 365

Stel medewerkers in staat meer te doen, meer te zijn en meer groei te stimuleren met Ingram Micro Cloud en Microsoft 365.

Ontsluit New Commerce Experience van Microsoft

Ontdek de operationele en financiële voordelen

Migreer naar NCE New Commerce Experience) van Microsoft met Ingram Micro Cloud en ontgrendel nieuwe verkoopmogelijkheden en verbeter de efficiëntie.

Bereik meer met Microsoft Azure 

Verbeter de flexibiliteit met het wereldwijde cloudplatform van Microsoft.

Met de ondersteuning van Ingram Micro Cloud kunt u uw Microsoft Azure-activiteiten accelereren en uw klanten helpen sneller te werken, meer te bereiken en meer te besparen.

NEW COMMERCE EXPERIENCE (NCE) UPDATES

Microsoft heeft het eerder aangekondigde einde van de automatische verlenging van verouderde CSP-abonnementen op 11 juli voor onbepaalde tijd verlengd. Partners kunnen de verouderde CSP-abonnementen na 11 juli 2022 verlengen, maar indirecte stimuleringen voor wederverkopers worden vanaf 1 januari 2023 verwijderd voor actieve verouderde CSP-abonnementen ten gunste van NCE. Mocht u na 11 juli nog steeds willen migreren naar NCE voorafgaand aan de verlenging van uw abonnement, dan zal Ingram Micro Cloud vroege migraties blijven uitvoeren. Om u aan te melden, moet u dit formulier invullen en ondertekenen.

Waarom samenwerken met Ingram Micro Cloud? Haal het meeste uit het cloudaanbod van Microsoft met een distributiepartner.

 • Onze mensen

  Gespecialiseerde expertteams helpen u opschalen, navigeren door de wereld van de cloud en uw portfolio uitbreiden naar nieuwe praktijkgebieden.

 • Ons portfolio

  Met meer dan 200 toonaangevende gesyndiceerde diensten en Anything-as-a-Service-modellen, hebben wij de middelen om u te helpen om uw cloudactiviteiten en uw winst op te schalen.

 • Ons platform

  Onze eigen Cloud-marktplaats, CloudBlue, GTM-hub en Marketplace-as-a-Service helpen u sneller de markt te betreden.

 • Onze programma’s

  We helpen onze partners om meer vaardigheden te ontwikkelen, meer klanten te bereiken, meer oplossingen te verkopen en meer omzet te genereren via exclusieve activerings- en ondersteuningsprogramma’s.

 • Partnersucces

  We staan klaar om 24/7 lokale ondersteuning, expertise van gecertificeerde adviseurs en alle hulp te bieden die u nodig hebt om een succesvolle, winstgevende op Microsoft gebaseerd cloud-bedrijf op te bouwen.

Het Microsoft-partnerprogramma evolueert

Microsoft evolueert voortdurend om beter aan de vraag van de klant te voldoen met hun nieuwe Microsoft Cloud-partnerprogramma. Deze verschuiving is bedoeld om partners te helpen de belofte na te komen van het integreren van digitale transformatie voor klanten in verschillende organisaties en branches.

Meer informatie

Publieke aankondiging

Introductie van aanduidingen van oplossingen voor partners. Melding dat na 30 september 2022 verouderde competenties niet langer geldig zijn.

Partners kunnen hun voortgang bij het behalen van een aanduiding controleren via het partnercentrum.

Partners hebben een opzegtermijn van zes maanden voordat aanduidingen beschikbaar zijn en bestaande competenties niet langer beschikbaar zijn.

Laatste dag dat partners verouderde competenties kunnen verlengen.

Bijbehorende badges zijn vanaf oktober niet meer geldig, maar partners kunnen hun voordelen behouden.

Aanduidingen voor oplossingenpartners zijn beschikbaar om te behalen.

Partners moeten voldoen aan de vereiste score voor partnercapaciteiten om aanduidingen voor oplossingenpartner te krijgen.

Verlengingen van competenties worden niet langer verwerkt.

Voordelen verbonden aan verouderde competenties lopen door tot de volgende jubileumdatum van de partners.

Begin uw Microsoft Cloud-praktijk met onze drie exclusieve programma’s

 • Cultiveer met Microsoft Azure

  Krijg toegang tot exclusieve voordelen, diensten en aanbiedingen als Ingram Micro Cloud-partner en gebruik die voordelen om uw Microsoft Azure-praktijk te laten groeien.

 • Breid uit met Microsoft Dynamics 365

  Bouw een robuuste Microsoft Dynamics 365-praktijk op met de kant-en-klare oplossingsbundels, go-to-market-diensten en verkoopbevorderingsprogramma’s van Ingram Micro Cloud.

 • Floreer met Microsoft Modern Work

  Bedrijven transformeren hun werkplekken digitaal en fysiek. Ingram Micro Cloud kan u helpen om de vaardigheden, oplossingen en beste praktijken te ontwikkelen om uw Microsoft Modern Work-praktijk te laten groeien.